vineri, 23 decembrie 2011

Perioada aceea speciala a anului .

Deci maine este Ajunul Craciunul . Ii ziua aceea in care toti asteapta cadouri, toti vor sa vada ce au primit . Cu totul ca sa vezi ce ai primit, daca inca nu stii ce o sa primesti, ii fain, este o parte mai frumoasa la Craciun: pentru mine, bucuria aia pe care o gasesc intr-o colinda, in atmosfera aia a Craciunului, ninsoarea aia cu fulgi mari, care incepe si parca nu se mai termina, asta ii pentru mine Craciunul . Poate ca suna ca si cum cineva ar fi adunat toate cliseurile din lume pentru Craciun, dar aia inseamna pentru mine . Ce lucru ii mai frumos, decat sa auzi ca te colinda cineva, dar nu colinda aia care ti-o zic toti si apoi asteapta nerabdatori sa iti bagi mana in buzunar sa scoti niste lei, ci colinda aia care ti-o canta cineva care tine la tine, cu vocea aceea suava, prin care parca simti tot vrea celalalt sa iti transmita ?
Nu este perioada mai frumoasa decat Craciunul, pentru ca toti sunt altfel de Craciun, asta daca nu sunt acri ca niste lamai, dar nu vorbim de oamenii astia .
Deci pana data viitoare, Craciun Fericit, si fie ca sa va dea Domnul tot ce va doriti !

Un comentariu:

  1. hopa! nu ma gandeam ca esti atat de sentimental sau ca inca mai crezi in Mos Craciun :)) ... Glumesc si ma bucur ca macar tu mai poti sa simti atmosfera aia speciala de sarbatori ... tre' sa-mi explici si mie cum faci candva pana la Craciunul viitor!

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !