miercuri, 25 ianuarie 2012

Special someone...

*Cough cough* Ce satan ii aici ? Aaaaa, ii numai praf, ca nu am mai intrat de mult timp . Lasand praful la o parte ( see what I did there ? Nevermind ), am zis mai scriu si eu pe blogu' meu, ca dor i-a fost de mine si mie de el .
Hai sa trec la subiect, vorbeam acum cateva zile cu o prietena, si din vorba in vorba zicea ca i-ar placea sa ii spuna la un tip noapte buna sau 'neatza . Sa-mi bag, de ce sunt la friendzone la astfel de tipe ? :)) I would kill to have someone that would say to me *morning* at 6 am . Sau sa imi trimita mesaj la 3 dimineata, *stiu ca dormi dar am vrut sa iti zic noapte buna si nu am reusit mai devreme* . Acum serios, cati dintre voi nu ar aprecia ca prietenul/prietena sa va zica noapte buna sau 'neatza?Dar nu frazele alea care le zici pe mess si gata gen nb sau sal sau alte rahaturi de genu . Sa-ti trimita mesaj de cum se trezeste si cand vezi mesajul si stii ca se gandeste la tine sa fii ceva in genu omuletzului de mai jos (adica pt cei care nu intra pe 9GAG, sa fiti atat de bucurosi incat sa puteti vomita un curcubeu [ hiperbolizare]) .
No cu toate astea fiind spuse, astept sa gasesc si eu pe cineva asa . Si pentru toti astia care aveti pe cineva asa va doresc numai bine ( sa muriti in chinuri doar pentru simplul fapt ca nu am si eu pe cineva asa O:) ) . Pana data viitoare, Pace si Absurditate !

7 comentarii:

  1. Si mie mi-ar placea sa am parte de asa ceva. Pt. mine chestiile astea mici si simple inseamna mai mult decat orice intr-o relatie. Asta-i farmecul, sa arati ca te gandesti la persoana respectiva si sa o faci sa zambeasca, nu parfumurile de firma sau mai stiu eu ce. :) Frumoasa postare Goro!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer Goro m-ai surprins cu postarea asta. Ce-i drept e doar a treia postare pe care o citesc din ale tale, dar nu te stiam ca genul asta de tip. Semnat: Bogdan AKA Tirziu

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca esti atent, Goro te poate surprinde o data la 5 minute. ( in a good way of course) Tot timpul vezi ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  4. Goro ii mult prea faina postarea:X
    PS. Sti la cine ma gandesc;))

    RăspundețiȘtergere
  5. I see what you did there :))) frumos scris ce sa zic...si eu as ucide pentru o astfel de persoana (sau as fi ucis daca nu as fi cunoscut)...care sa imi arate ca se gandeste la mine ...sau macar ca ii pasa ...sper sa o gasesti si uh si sa sti sa o apreciezi... cu sinceritate Diana

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !