marți, 10 septembrie 2013

Masca...

Stiti ce fain  ii sa porti tot timpul o masca ? Zi de zi, ora de ora, minut de minut, secunda de secunda, facand asta doar ca cei dragi sa nu se ingrijoreze sau sa ii impovarezi cu problemele tale ? Atata poate fi de frumos sa iti porti masca de cand te trezesti, pana seara cand te pui in pat, iti lasi masca deoparte, si atunci esti tu cu adevarat . Asa cum nu te stie nimeni, decat peretii camerei tale, ca doar ei te pot intelege . Ei nu iti zic nimic, nu te judeca, ei pur si simplu tac si te asculta . Poti sa le zici totul, fara sa iti fie frica ca zic ceva sau ca se uita ciudat la tine .
Dar in unele zile, masca aia care o porti tot timpul, cateodata dimineata este prea grea sa o mai poti ridica din locul acela de pe perna unde sta cuminte toata noaptea si te asteapta ca a doua zi de dimineata sa o porti . Ii prea grea, pur si simplu nu mai ai putere sa ti-o pui pe fata si in zilele alea cand esti tu cu adevarat, atunci este mai greu de suportat decat atunci cand o porti . Pentru ca trebuie sa suporti privirile celor dragi, cum se uita la tine si se simt neputinciosi pentru ca oricat ar incerca, nu pot sa te ajute cu nimic .
Masca asta, desi ii exact asa cum vrei tu sa fii, ii doar o masca, si incetul cu incetul, desi vrei sa fii fericit, asa cum arati cand porti masca, dar iti mananca incetul cu incetul bucati din suflet si ajungi intr-o zi sa descoperi ca esti doar o umbra . O umbra a omului care erai inainte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !