luni, 9 martie 2015

Egoism...

          M-am reapucat sa scriu... si acum o sa absurditez despre egoism . Am fost egoist aproape toata viata mea . Au fost doar cateva momente in care au fost niste persoane care si-au pus amprenta asupra sufletului meu astfel incat sa ma schimbe din genul de om egoist, care se gandeste la el, in genul de om care se pune pe ultimul loc, si ii pune pe ceilalti(cealalta) pe primul loc .
          Vreau doar sa le multumesc acum acelor persoane, nu trebuie sa dau nume, se vor simti ele ca m-au invatat ca sunt persoane pe lumea asta pentru care merita sa te gandesti si la altcineva in afara de propria persoana . Am invatat ca mai bine cateodata, faci cum vrea celalalt decat cum vrei tu, pentru ca fericirea celuilalt te va face mai fericit decat daca ai face astfel incat sa iti fie tie bine . Pentru lectiile astea, sunt foarte recunoscator, pentru ca am vazut o anumita parte a vietii pe care putini apuca sa o vada in viata asta .
          Dar totodata, vreau sa le multumescc acelorlasi persoane ca m-au invatat, ca desi sunt unii oameni pentru care meriti sa iti sacrifici fericirea ta pentru a lor, sunt momente cand mai bine la final esti tu cel cu zambetul pe buze . Desii sunt oameni care merita sa faci unele sacrificii, nu merita sa faci toate sacrificiile . Trebuie sa stii cand sa faci un sacrificiu si trebuie sa stii cand sa stai pe pozitie si nu faci nici macar un compromis . Da, desi daca tii la cineva, vei face orice ca sa fie fericit, trebuie sa ai grija ca in final sa fii tu cel care e cu zambetul pe buze indiferent daca ai facut un sacrificiu sau nu .
          Poate ca vei gasi pe cineva care te va accepta asa cum esti, dar daca tu nu esti fericit cu tine, cu felul in care esti, nimeni nu o sa isi gaseasca fericirea langa tine si cu atat mai putin "tu" nu o sa fii fericit langa acea persoana . Mai bine stai, si iti gasesti pacea interioara si te accepti cu toate calitatile si defectele pe care le ai si o sa vezi ca totul o sa fie mai simplu apoi . Deci pana data viitoare, Pace si Absurditate .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !