vineri, 18 februarie 2011

Ziua indragostitiilor : prostie

Ziua de 14 februarie, sau mai bine stiuta ca ziua indragostitiilor este o mare aiureala . Toate cuplurile le vezi tinandu-se de mana, etalandu-si situatia impreuna, dar nu multi stiu de ce fac asta . Multi zic : aaa e doar ziua indragostitiilor , asta fac toate cuplurile, e normal sa facem si noi . Multi nu isi dau seama ca vallentine's nu ar trebui sa fie o lupa a sentimentelor fata de persoana iubita pe care sa le mareasca, iar apoi dupa ce trece vallentine's sa revina la normal ci in cel mai rau caz ar trebui sa fie o lupa a faptelor . Sentimentele acelea nu ai cum sa le maresti, sau nu ar trebui sa dai impresia ca le maresti . Ii bine ca folosesti anumite clisee ca ciocolata, buchetul de flori si scrisoarea de dragoste, dar nu trebuie sa uiti de ce daruiesti aceste lucruri . Nu le daruiesti pentru ca e ziua indragostitiilor, ci pentru ca tii la persoana aceea . Astfel de fapte nu trebuie indeplinite doar la ocazii speciala cum ar fi vallentine's ziua ei si aniversarile voastre . Nici chiar foarte des ca si-ar pierde farmecul dar o data de doua ori pe luna spune-i ceea ce simti despre ea, fa-o sa se simte iubita, si asta valoreaza mai mult ca orice buchet de flori, cutie de ciocolata sau scrisorica de vallentine's .
Stiu ca am scris cu cateva zile intarziere fata de vallentine's, dar nu vroiam sa ii stric farmecul . Atentie ca se apropie Dragobetele !

2 comentarii:

  1. da da...
    puii` mei e adevarat...
    sasa prostia aia de vallentine`s day a fost facuta doar pt. comercianti..
    pentru cuplurile adevarate sau pt. cei care se simpatizeaza nu semnifica nimic...:D
    adica..nu ar trebui...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce e ziua indragostitilor? o zi in care iti dai seama cat de spalati pe creier sunt oamenii, cat sunt de dresati de societate si cum refuza sa-si foloseasca creierul. Altceva? efect de turma. E aiurea, imi provoaca greata. Daca iubesti nu ai nevoie de zile de-astea ca sa-ti arati sentimentele.

    Fain post.

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !