miercuri, 26 ianuarie 2011

Alcool

Aud peste tot spunandu-se ca alcoolul nu face nici un bine . Poi aici trebuie sa va contrazic . Poti sa bei bere atunci cand ai nisip la rinichi dar nu in cantitati industriale .

Dar un alt aspect pozitiv al alcoolului este acela ca atunci cand simti ca nu mai poti, ca nu mai ai putere sa faci tot ceea ce iti cere lumea, te relaxezi mult mai repede cu un strop de alcool de cat normal (strop fiind metafora) . Altfel te descarci emotional atunci cand toate celulele din corpul tau sunt imbibate in alcool decat atunci cand nu iti trece nimic etilic prin vene . Eu consider ca alcoolul ajuta, dar nu baut in fiecare zi, ci doar atunci cand chiar nu mai suporti durerea emotionala, atunci cand toate grijile parca converg intr-una imensa care vrea sa te distruga . Asa ca daca ar fi sa alegi intre stres care te distruge din interior la fel ca si alcoolul dar nu te simti bine deloc, mai bine iei un pahar de bere si il lasi sa spele toate grijile, ca si paharul ala de bere te distruge, dar macar te simti bine .

Alta descoperire pe care am facut-o in privinta alcoolului ii ca scoate la iveala cele mai adanci sentimente ale unui om, iar dintr-un om tare ca piatra (emotional vorbind) il poate face sa lacrimeze de durere, de regrete, de bucurie . Alcoolul daca ar fi intrebuintat corect ar putea fi cel mai bun lucru care ni s-a intamplat de la inventarea rotii .

Asa ca va las pe voi sa alegeti, alcoolul inger sau demon ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !