miercuri, 4 mai 2011

Mort sau Viu ? Nu-mi pasa !

Bomba . Nu bomba ca cel de langa Madrid, ci o bomba si mai tare . A murit "calaretul de avioane", omul care cu puterea mintii sale putea prosti oameni (prosti de-a binelea) sa preia controlul avioanelor si sa dea cioc cu ele de cladiri . Cum (expresie vulgara care incepe cu P, se termina cu ULA si ii din 4 litere) mea frate sa fii asa nebun sa dai cioc cu un avion si o cladire . Nici macar alea doua nu sunt oua .Bine acum ca am deviat de la subiect cu foarte multa absurditate, o murit Bin Laden . Bine frate, asa si ? Poate sunt eu mai insensibil, mai putin nepasator, dar asa si ? Cu el, fara el tot aia ii . Al Qaeda va continua sa bombardeze cladiri, va continua sa faca atentate cu bombe, mai rau, intr-un mod macabru l-au facut martir pe Bin Laden in conceptia oamenilor sai .
Ati vrut sa va razbunati pentru 11 Septembrie ? Ati facut-o . Ati omorat un om, care la randul lui a omorat mii . Cred ca la un scor general castiga . Dar decat sa-l omorati, nu mai bine veneati cu el acasa, il bagati intr-o inchisoare, sau chiar si intr-o gradina zoo si sa puneti oamenii sa arunce cu banane sau cu lubenite in el ? Ce era asa de rau in a arunca cu o lubenita in el ? Sau sa ii bagati ananasu in rect ? Stiti cati oameni ar fi venit intr-un fel de pelerinaj doar sa arunce cu lubenita sau sa ii bage ananasu in rect ? Si-ar mai fi revenit si un pic economia, dar voi nuuuuuu . Ce, voi "desteptii planetei" sa faceti asa ceva ? Acum v-ati ales cu un terorist mort si furia oamenilor sai . Deci ce sa zic ? Pace si absurditate .
P.S. am pus prin text niste ghilimele . asta ii link-ul pentru primul set de ghilimele http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Timisoara-Osama_bin_Laden-pereti-biserica-terorist-credinciosi-Mitropolia_Banatul_0_473952830.htmlsi asta este link-ul pentru al doilea set de ghilimele http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Un comentariu:

  1. Mai...nu stiu ce sa zic. Pedeapsa capitala. Parerea mea? Merita! Numai ca...nu stiu de ce avem noi certitudinea ca el este cu adevarat mort...."pixelul albastru"..remember?

    O zi faina si ... insorita!!!

    Iulia G.

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !