duminică, 5 februarie 2012

Zapada...

Zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada, zapada . Bine, gata cu zapada, zapada, zapada . Deci, in sfarsit, dupa secole de ger, ( bine doar cateva saptamani dar no) fara zapada, o aparut si ea . In sfarsit are si iarna sens iar . Adica cand zic ca a venit iar, adica in oras, nu pe altundeva . Dar ca intotdeauna, cum nimic nu poate fi frumos tot, a trebuit sa ninga sambata seara, nu putea sa inceapa sa ninga de vineri, nuuuuuuu, trebuia in ultima zi de weekend . Dar nu conteaza, cui ii pasa ? Atata timp cat ii zapada, sa fie si in timpul saptamanii, ca daca ar ninge dupa o perioada fara ninsoare tot merg . A, si daca nu iti place zapada, inseamna ca o murit copilul din tine .(doar daca nu esti fata, ca s-ar putea sa nu iti placa ca ai fost frecata dar nu conteaza, tot trebuie sa iti placa :)) ) .
Azi, pe cetate, asa era de frumoasa zapada, ninsoarea cu fulgi mari, zapada, ceasca de ciocolata calda care iti incalzea sufletul, zapada, bucuria aia pe care ti-o da zapada si bineinteles, zapada !
No, pana data viitoare, Pace si Absurditate !
P.S. Zapada !

Un comentariu:

  1. Pot sa te contrazic? :D
    Nu inseamna neaparat ca daca nu iti place zapada a murit copilul din tine. Mie nu imi place pentru ca e rece si uda si urasc frigul. Imi place sa ma uit la ea din casa, sau sa pun un deget pe ea sa simt cum se topeste da atat. In rest sa faca bine sa stea departe de mine! :))

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !