duminică, 9 decembrie 2012

Creepy...

     Pfuuuuuuuuuuu, ce de praf s-a adunat pe aici iar . N-am mai scris de mult timp, din lipsa de inspiratie, nci macar ca am dat bacu si l-am luat, nici ca am ajuns la Cluj, nici prima ninsoare sanatoasa din iarna asta nu au fost cine stie ce mare inspiratie . Dar toate astea s-au schimbat azi . Azi am avut inspiratie divina, zici ca am fost atins de insasi INSPIRATIA in persoana . '
     Azi, cum ningea ca in povesti, si cand ninge, sunt la fel ca un copil mic, am zis sa ies prin oras, sa ma plimb prin ninsoare , si am plecat sa ma intalnesc cu un prieten in Hasdeu, apoi m-am intalnit cu o prietena . Si cum stateam in camera ei de camin, vedem dintr-o data cativa  elevi straini ccum faceau un om de zapada,  si cum am zis la inceputul paragrafului ca imi place zapada, am zis sa merem toti patru ( da eram patru, eu, prietena asta a mea, prietena ei, si cel mai bun prieten al meu ) sa ii ajutam, desi am sfarsit prin a ne face omuletul nostru, dar ajung si acolo .

  Ajungem noi afara, incepem sa facem fara frica bulgarii, ca nu prea aveam manusi, si la un moment dat zicem ca ii destul cat am facut din el . Cel mai mare bulgare a lui, era cam cat de vreo 30 de cm . Si cum construiam noi la el, si faceam si poze, ca na, trebuie sa imortalizam primul spiridus de zapada ( era cam mic pt un om), apare si inspiratia mea bipeda . Apare dintr-o data unu, cu mai multe figuri ca o carte de geometrie si incepe sa se bage in seama cu noi . Eu am presupus ca le stie pe fete, ele au presupus ca ne stie pe noi . Dupa ce am terminat de facut spiridusul nostru, am zis sa mergem inapoi in camera de camin, si au mers fetele primele si dupa un minut intram si noi . Asta o ramas afara cu mine si prietenul meu cel mai bun, si noi am banuit ca are treaba prin caminul ala . Vaiii dar cat ne-am mai inselat . Asta defapt s-a decis sa vina cu noi . Deci avea un tupeu imens, dar asta nu ii cea mai rea parte :)) . Abia acum urmeaza : ne-am pus sa ne uitam la ------>asta<----- si noi toti radeam, el comenta ca el nu s-ar fi speriat, si dupa ce s-a uitat la tot filmuletul, el tot nu stia pe unde intra aia . Si cum tot comenta el, cele doua fete radeau de el in ultimul hal, si asa am banuit ca ele nu il stiu, si la un moment dat am zis eu cu prietenul meu sa mergem, ca poate asa pleaca si el . Dupa ce am plecat, le sun pe prietena asta sa o intreb daca il stie, si cand mi-a zis ca nu il stie, a fost cea mai creepy, dar si cel mai amuzat moment din ultimul timp . Si asta a fost INSPIRATIA mea, ca sa imi mai curat blogul de praf, si sa imi hranesc pestii . Daca ajungeti pana aici cu cititul, hraniti-mi pestii, ca le este foame . Asta este munca noastra, este un leprechaun (spiridus) irlandez, cu mustata de Luigi, care a fost in razboi, si si-a salvat colegii de o grenada, sarind pe ea, si asa si-a pierdut 3 degete de la mana dreapta si 4 de la stanga . Iar cum toata ziua tragea, fumul de la cartuse pe care il inspira i-au provocat o tumoare la gat. Dar ii dragut, il felul lui .
 
    Si acum echipa : 



        Pana data viitoare, Pace si Absurditate .
 

2 comentarii:

  1. Call 112, there's a stranger in our house who's not laughing at our funny video!
    Btw, imi place descrierea fiintei pe care ati construit-o :))

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !