duminică, 13 octombrie 2013

Cuvinte...

Cuvantul marcheaza locul . Ii ceva in genul ca x-ul marcheaza locul, doar ca aici cuvantul marcheaza locul unde iti lasa o urma . Chiar si un cuvant mic, chiar o simpla vorba, spusa fara sa te gandesti la consecinte, dar daca mai adaugam la acestea si un strop de alcool, la amandoi oamenii, si la cel care zice vorba, dar si la cel care o aude, iasa deja un dezastru . Asta ii reteta perfecta pentru zile nedormite, mii si mii de ganduri si de indoieli, de clipe de reflectie la tot timpul acesta care se poate sa fi fost degeaba, sa nu fi contat nimic si totul sa fie ascuns dupa o perdea de fum .
Cuvintele astea dor cel mai tare, pentru ca te gandesti ca omul ala a trebuit sa bea ceva ca sa aiba curajul sa iti zica, deci nu ii ceva care poti sa il zici la fel de usor ca atunci cand ii zici la un om ca are o pata pe  tricou . Si pe langa faptul asta, mai ai si tu un strop de alcool la bord, deci cat de rau te-ai fi simtit daca nu ai fi baut, te simti de mii de ori mai rau, pentru ca te face sa te gandesti la ceea ce ti-a zis si te face sa uiti anumite promisiuni pe care ti le-ai facut tu, iar daca erai treaz, poate ca nu te afecta asa tare .
Data viitoare cand beti, chiar si un pahar de bere, inainte sa ziceti ceva cuiva, ganditi-va daca ati zice acel lucru fara sa fi baut acel pahar, ca in felul asta evitati sa faceti o persoana sa sufere . Pana data viitoare, Pace si Absurditate...

2 comentarii:

  1. Cateodata oamenii vor sa se imbete ca poata spune unele lucruri... pentru ca vor si cand is trezi da li mult,mult mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe de-o parte ai dreptate, ar trebui sa ne gandim de doua ori inaine sa spunem ceva, dar gandeste-te ca in cele mai multe cazuri spunem numai adevarul cand consumam alcool. Daca cineva vreodata iti va spune ceva dupa ce a baut si va repeta inca odata cand e perfect treaz fi sigur ca a fost sincer de prima data. Numa bine!

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !