miercuri, 26 ianuarie 2011

2012 ?

Stiti cu totii ce semnificatie are anul 2012: sfarsitul lumii, Apocalipsa, distrugerea pamantului si tocmai din aceasta cauza unor anumitor persoane le este mult mai usor sa ne controleze prin frica . O alta explicatie simpla ar fi aceea ca urmaresc reducerea numarului de oameni care traiesc pe Pamant prin instalarea panicii printre oameni si determinand oamenii sa faca tot felul de nebunii in data de 20.12.2012, ucigand oameni, distrugand lucruri fiind siguri ca nu vor mai apuca ziua de maine .

O recenta adaugare la planul acestora poate fi gasit tocmai pe site-ul www.stirileprotv.ro in care se mentioneaza ca in anul 2012 Pamantul va fi luminat de 2 sori . Ce coincidenta favorabila . Fix in 2012 Terra va fi luminata de 2 sori . Dar adevarul este departe de ceea ce se spune . Va fi o explozie a unei supernove, si va fi vizibila dar nu va fi mai intensa ca planeta Venus si se spunea clar de catre autorul descoperirii ca pierde din masa si s-ar putea intampla oricand, asta insemnand peste un an sau peste chiar 100 de mii de ani . Asta este doar manipulare . Oare de ce credeti ca data de 20.12.2012 va fi ultima zi iar in 21 va veni Apocalipsa ? Nu cumva este legat de faptul ca data aceea este ultima data pana peste un mileniu cand cifrele de la zi si de la luna vor fi egale cu nr anilor ? 20.12.2012 . Ce alta data ar fi mai buna pentru a sfarsi un calendar decat aceasta : 20.12.2012 ? Cum ar fi aratat ca un calendar sa se sfarseasca in data de 07.09.5439 ?

Astea sunt doar manipulari, ca oamenii de rand, inzestrati mai putin acolo unde conteaza, sa faca ceea ce vor . Cu cat sunt mai multe articole legate de anul 2012, cu atat lumea va crede ca atunci va fi sfarsitul, iar in data de 20 decembrie se vor intampla atatea masacre, oamenii vor merge si isi vor omori vecinii, oamenii pe care ii urasc sau pur si simplu simpli oameni de pe strada crezand ca a doua zi nu va mai fi nimeni care sa-i judece sau sa-i bage la inchisoare deoarece toti vor muri . Asta este doar un plan pentru reducerea nr de oameni de pe Pamant, pentru ca in curand datorita dezvoltarii rapide prin care trecem, nu vor mai fi destule resurse pentru a sustine toti locuitorii de pe planeta .

Asa ca treziti-va oameni buni la realitate ! Asta nu ii absurditate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !