marți, 9 august 2011

Alcool 2

Asta este al doilea post in care voi acoperi subiectul ALCOOL . Multi zic ca alcoolul nu este bun . Va contrazic din tot ficatul meu care este acum inundat in alcool . Sunt studii realizate de universitati de renume, care zic ca alcoolul este benefic si ca are numeroase calitati . De la reducerea riscului de cancer, Alzheimer si Parkinson, pana la faptul ca are antioxidanti, care te ajuta sa traiesti mai bine .
Dar nu de asta abordez acest subiest iar . Alcoolul pe langa efectele sale benefice asupra corpului, mai are si un efect bun asupra psihicului . Jur ! Cu cate probleme ne confruntam fiecare dintre noi zilnic ? Cate probleme avem fiecare pe cap in fiecare zi a lunii, luna dupa luna, an dupa an ? Am descoperit ca o refulare efecienta la acele probleme si o scapare de probleme este alcoolul . Nu baut in cantitati industriale, genul de cantitati pe care le scoate o fabrica in fiecare zi, dar o data pe saptamana, trebuie frate sa te detasezi de orice probleme si pentru o ora, doua ore sa uiti de toate problemele . Acum o sa aud texte de genul ca nu trebuie sa bei ca sa uiti de probleme, dar va spun ca nimic nu te face sa uiti de probleme ca C2H50G (formula chimica a alcoolului etilic ) . Zici ca alcoolul are o bagheta magica pe care o foloseste ca tu sa uiti despre orice probleme, vorbesc serios, orice probleme . Nu degeaba este vorba aceea : Ineaca-ti amarul in alcool .
Si eu am avut probleme, si eu simteam de mult timp ca scap de ele probleme, si azi mi s-a oferit sansa . Si am profitat de ea din plin . Doamne si cat am mai profitat de ea . Si acum cand scriu postul acesta is etilizat . Dar nu regret . Imi pare bine ca am facut acest lucru, ca asa, pentru o perioada scurta de timp, am uitat de probleme . Si inca cum am mai scapat . Deci va recomand cateodata o bere, doua, dar in masura in care mai ganditi, ca altfel berea aceea nu se mai transforma in pastila minune de uitat probleme, ci in pastila minune de a-ti revedea ultima masa . Pana data viitoare, Pace si Alcool !

2 comentarii:

  1. Sa folosim alcool pentru a uita 5 minute de probleme? Nasoala treaba! De ce sa nu le infruntam si sa cautam solutii pentru a scapa de ele? Mai mult rau imi fac daca aman o problema decat daca iau taurul de coarne si o rezolv scapand definitiv de ea! Totul e sa fiu lucid si sa gasesc solutia optima! Si nu spune-ti ca nu exista solutii! Exista, numai ca nu toate sunt asa facile cum am vrea, dar solutii exista!

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !