sâmbătă, 13 august 2011

Omagiu adus prietenilor mei .

Postul asta este pentru toti prietenii mei care mi-au fost alaturi la bine si la greu . Pot sa ma consider foarte norocos ca am asa prieteni .Nu multi pot sa spuna ca au prieteni asa ca ai mei, nu multi . Am prieteni care mi-au fost alaturi totdeauna si pentru lucrul aceste pot sa spun ca ii iubesc si ca ii consider ca fiind parte din familia mea . Au fost tot timpul langa mine, atunci cand am avut un esec, ei m-au ajutat sa ma ridic, m-au ajutat sa ma pun la loc pe picioare, iar atunci cand am avut momente bune, ei s-au bucurat alaturi de mine .
Au fost momente cand am crezut ca nu o mai scoatem la capat, dar uite ca am reusit sa ne spunem PRIETENI, chiar daca anii si-au spus cuvantul . Am trecut prin momente grele, am facut si unele idiotenii si tampenii, dar ei m-au acceptat asa cum sunt . Chiar si dupa un timp in care nu prea am mai vorbit sau nu prea i-am mai vazut (stiti voi bine despre ce perioada vorbesc), ei tot m-au acceptat si nu mi-au dat cu tifla cum ar fi facut-o altii . Pot sa spun ca langa ei, am baut prima data, am fumat prima data, am iubit prima data, am crescut si cat de cat m-am maturizat, poate ca am mai si gresit fata de ei, dar imi cer scuze in fata lor . Nu exista lucru pe care sa nu-l fac pentru ei, pentru ca chiar daca sunt fumator sau ca imi place sa beau sau pur si simplul fapt ca injur ca un needucat, ei tot timpul au fost alaturi de mine si pot conta pe ei .
Impreuna am trecut prin multe lucruri, si inca suntem impreuna, si pentru lucrul asta multumesc lui Dumnezeu . Si nici pe tine nu te-am uitat, stai linistita . Pentru ca oricat de trist as fi sau de suparat, langa tine nu pot fi, ca imi readuci zambetul pe fata de fiecare data cand te vad .
Vreau sa stiti ca toti ocupati un loc special in inima mea . Deci pana data viitoare, Pace si cat mai multi prieteni foarte buni !

3 comentarii:

  1. Bai...apreciez ce ai scris mai sus...daca nu ai prieteni n-ai nimic...noi suntem prieteni de cand eram mici de tot...si sper ca atunci cand suntem batranei sa radem de prostiile care le faceam pe vremuri...gen:cand speriam oamneii si datorita tie un tip era sa ma calce pe cap=)))....si multe altele...pace si absurditate in continuare ba!:D

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !