marți, 13 septembrie 2011

Miros de scoala...

Desi ieri oficial a fost prima zi de scoala, practic azi a fost . Nici nu mi-am dat seama in timpul vacantei cat de mult imi va lipsi scoala .
Atat de mult mi-au lipsit toate obiceiurile din timpul scolii, iar cand am revenit la ele, m-am simtit ca si cum totul ar fi revenit la normal . Poate ca o sa par nebun, dar mi-a lipsit ca in unele zile sa ma trezesc nu cu ajutorul unei cani de cafea, ci cu ajutorul unor probleme de mate :D . Mi-a fost dor de senzatia stiloului pe coala alba, si cum lasa stiloul in spate, umbre ale cunoasterii .Sau mi-a lipsit senzatia aceea cand pur si simplu adormi la unele ore de plictisitor ce este proful, ca nu stie deloc sa isi prezinte lectia si doar te adoarme ( aici nu dau exemple, franceza ) .
Mi-a fost dor de tot . Pana si de mersul la tigare in locul acela linistit de dupa scoala . Dupa trei ani de zile in care am fost la liceu, mi-am format unele obiceiuri de care imi este foarte drag . Si mai am doar un singur an sa profit de ele, ca dupaia am plecat de la liceu, am plecat din oras, ma indrept spre alt stil de viata, ma vor astepta alte obiceiuri, alte lucruri, si acum ma apuca melancolia cand ma gandesc la astfel de lucruri .
Deci mai am un an, si o sa profit de el la maxim . Pana data viitoare, Pace si Absurditate !

3 comentarii:

  1. Lasa ba ca o sa vezi ce faina e si viata de student....

    RăspundețiȘtergere
  2. Iți doresc să te distrezi cât mai mult în clasa a XII-a și mult mult succes la bac! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca asa ceva o sa simt si eu pentru ca momentan nu ma simt foarte norocoasa in clasa in care am nimerit. Toata lumea tace, si ma rog, mai multe complicaturi. Distractie goro, profita de ultimul an. o sa-ti fie dor :*

    RăspundețiȘtergere

No lasa un mesaj daca tot citesti ce absurditati spun !